another weekend

16Feb10

assalamualaikum dan salam sejahtera,

akhirnya berjaya juga saya mencoretkan sesuatu dilama blog saya yang kian sepi ini. harapnya, kali ini saya mampu untuk secara istiqamahnya mencerikan perkembangan terbaru saya sebagai seorang daddy, suami, pegawai kerajaan serta juru kamera yang separa amatur. 😛  didalam blog ini..insya allah (buat masa ini saya terpaksa melupakan sukan: juga sebagai pemain bola,futsal dan badminton separa amatur disebabkan kecederaan buku lali yang telah menghantui saya selama hampir 2 bulan lamanya, mungkn rehat selama beberapa bulan dapat membantu saya pulih sepenuhnya setelah hampir 10kali pergi mendapatkan rawatan secara tradisional) <——- panjang pulak cerita dalam kurungan ni kan?

baiklah,

adalah lebih baik saya menceritakan tentang hari dihujung minggu saya bersama-sama keluarga serta telatah anak-anak yang kian membesar.

minggu lepas, adalah ulang tahun ke 3 bulan, NIYAZ IMAN. seperti biasa, kerja-kerja rutin sebagai ibu bapa membawa kami (saya dan maiya) ke kelinik panel kami.  alhamdulillah, niyaz kini membesar dengan sihat. berat terkini 7.6kg membuatkan saya tidak perlu untuk ke pusat pengurusan badan yang terdekat., tambahan pulan Nazrin yang sedia ada aktif memudahkan lagi  saya untuk mencapai target berat idaman dalam masa yang singkat! (aha)

seperti kebiasaan,kami akan ke taman bunga istana pada waktu petang untuk memenuhi jadual seharian selain memberikan nazrin ruang yang sangat selesa untuk berlari sambil menjerit-jerit kegembiraan! (sudah pasti, pada waktu malamnya, nazrin akan terlena awal kepenatan! ehe)

seperti biasa, selaku jurugambar separa amatur, kamera n lensa menjadi teman yang setia dah tidak menghampakan untuk merakamkan detik “another weekend” kami. enjoy!( saya sedang mengumpul dana untuk sesuatu :P)

Advertisements


4 Responses to “another weekend”

  1. Salam..
    weh..aku tak tahu ko ada blog..heheh…syabas bette..

    • broo..thnaks singgah..byk lagi aku nak kena godeh ni..apa pun thanks to mr fly yg duk ajar aku godeh2 ni..aha!
      kalau nak belajar godeh2 pakai spanar, aku cari ko bro! 😀

  2. weewiitt! blog suda rupa baru. camni baru senang sket nak baca. tp gmbo tu ko kene buat something…jadik compressed plak.

    ayuh avam…looking fwd for new content hehe.

    • ahaa..masih duk godeh2 lagi.. huphuphup(keep it up!)
      thanks bro.. nanti leh la aku belajar cara2 mengambil gambau + editing lagi 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: